Новини

СТАРТИРА ВТОРИЯТ МОДУЛ НА КАМПАНИЯТА НА „ВИТА ИН ВИТРО ЦЕНТЪР” - „СЛЪНЧИЦЕ И В ТВОЯ ДОМ”

21.08.2012

Кампанията е насочена към двойки с репродуктивни проблеми, като в края една от двойките-участници ще спечели безплатна ин витро процедура

 

 

През юни месец тази година „Вита Ин Витро Център” стартира кампания „Слънчице и в твоя дом” за двойки с репродуктивни проблеми. Кампанията се осъществява с подкрепата на Сдружение „Зачатие” - първата неправителствена организация на пациентите с репродуктивни проблеми в България.

 

„Слънчице и в твоя дом” се състои в ежеседмично провеждане на безплатни прегледи и консултации за всички двойки с репродуктивни проблеми. Кампанията се осъществява в два модула, като първият се проведе от 15 юни до 15 юли.

 

Вторият модул на кампанията стартира на 10 септември и ще продължи до 10 октомври. Поради засиления интерес от страна на пациентите, консултациите този път ще се провеждат не 2 пъти, а 3 пъти седмично между 14:00 и 16:00 ч. във „Вита Ин Витро Център”. Те ще включват безплатен ултразвук и спермограма.

 

Графикът за посещения ще бъде обновяван на уебсайта на „Вита Ин Витро Център”, като всички желаещи двойки могат да се запишат за прегледи и консултации на тел: 02/960 49 50 или 02/960 49 90.

 

Целта на кампанията е да насърчи раждаемостта сред младите семейства в страната, както и да окаже помощ на всички двойки, които искат да имат дете.

 

Всички посетители на безплатните прегледи и консултации имат възможност да участват в томбола за спечелването на безплатна ин витро процедура от „Вита Ин Витро Център”. Непосредствено след приключването на кампанията, специална комисия ще изтегли печелившата двойка.

 

 

Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: 02 45 22 000, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах