Новини

Екипът на „Вита Ин Витро Център” посети Форума на ESHRE в Лондон

11.07.2013

Тази година Европейската асоциация по човешка репродукция и ембриология (ESHRE) организира 29-та годишна среща в Лондон, посветена на развитието на репродуктивните техники. Целта на форума бе да се оформи дискусия по различни теми и дисциплини на репродуктивната медицина и наука.

 

Водени от желанието да предложим на нашите пациенти услуги и компетенция от най-високо ниво, екипът на „Вита Ин Витро Център” реши да се присъедини към Форума и да обмени опит със свои колеги от цяла Европа.

 

Събитието събра на едно място активни професионалисти в тази област от много държави. Сред участниците имаше лекари, клинични ембриолози, учени, биолози, психолози, социолози, епидемиолози, медицински сестри и лаборанти. Тематичните области включваха етични, правни и психо-социални аспекти на безплодието, както и научно и клинично развитие на диагностиката и лечението на репродуктивните проблеми.

Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: 02 45 22 000, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах