Новини

ВИТА Ин Витро център дарява безплатна инвитро процедура

10.02.2022
На 10 февруари 2011 година, е създаден ВИТА Инвитро център. Той е първият инвитро център, част от структурата в многопрофилна болница. Идеята за него е логично продължение на цялостната философия на собствениците на МБАЛ ВИТА - д-р Савчев и д-р Савчева, за изграждане на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено цялостно качествено консервативно и оперативно лечение на пациентите.

ВИТА инвитро център предлага възможност за извършването на всички необходими изследвания на едно място, като останалите специалисти в болница ВИТА са на разположение за консултации в областта на акушерството и гинекологията, пренаталната диагностика, психологията, урологията, неонатологията и педиатрията.

Ембриолозите във ВИТА инвитро център са сертифицирани от Европейската асоциация по човешка репродуктивна ембриология (ЕSHRE), което е доказателство за високите стандарти на работа и за впечатляващия брой успешни резултати.

В своята дългогодишна практика създателите на Болница ВИТА винаги са се ръководили от принципа, че всеки човек е уникален, че заслужава и изисква индивидуален подход. За пациентите си ВИТА инвитро център има специално разработени програми, които да оптимизират резултатите според конкретния случай.

Центърът разполага с последно поколение високоспециализирана апаратура, за да могат пациентите да се възползват от най-съвременните асистирани репродуктивни технологии.

Послучай рождения ден си ВИТА инвитро център обявява началото на кампания, целта на която е безвъзмездно дарение на една инвитро процедура на нуждаеща се двойка с репродуктивни проблеми.
 
Инвитро кампания 2022 „Сбъдни се, бебе!“

се осъществява съвместно със списание „9 месеца“ и с участието на д-р Мая Василева, акушер-гинеколог, Завеждащ ВИТА инвитро центъра.

Краят на кампанията е на Благовещение, когато нашите партньори от „9 месеца“ ще празнуват 26 години от създаването си.
 
Инвитро процедурата (оплождане чрез IVF/ICSI, култивиране на ембриони), е с включена хормонална стимулация, хормонални и ултразвукови изследвания по време на стимулацията, фоликуларна пункция, както и ембриотрансфер.

Пакетът за безплатна процедура включва:
•    Лекарства за контролирана овариална хиперстимулация;
•    УЗД и хормонални изследвания по време на КОХС;
•    Яйчникова (фоликулна) пункция;
•    Оплождане с класическо инвитро или ICSI;
•    Култивиране на ембриони (вкл. до бластоцисти);
•    Ембриотрансфер;
•    Изследвания преди започване на стимулацията:
-    Изследване FSH, LH, prolactin, TSH, АМХ, E2 и progesterone преди КОХС, на 2—3 ден от менструалния цикъл;
-    Микробиологични посевки на влагалищен секрет и семенна течност;
-    Изследване за полово-предаваеми инфекции на двамата партньори (HIV, сифилис, HBsAg, anti-HBc, anti-HCV);
-    Кръвна група на двамата партньори;
-    Една спермограма.

Кандидатите се записват, като изпращат имейл с две имена и телефон на [email protected] . Трябва да представите двойката с няколко думи, както и да разкажете накратко своята история в търсене на мечтаното бебе.
Очакваме Вашите писма!
Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: +359882060433, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]