Новини

Отвори врати първият ИН ВИТРО Център в Многопрофилна болница

23.02.2011
 

"ВИТА Ин Витро Център" е най-малкото бебе в семейството на "ВИТА"

 

 

След ДКЦ ВИТА, Болница ВИТА, ВИТА Херния Център и ВИТА Естетик Център към здравното семейство се присъедини и ВИТА Ин Витро Център.  Мотото на центъра, чиято цел са повече щастливи родители, е „Слънце и във вашия дом”, а негов символ - бебето Слънчо.                        

Центърът е създаден като първият Ин Витро център в България, част от структурата на Многопрофилна Болница, за да могат всички пациенти да разчитат на адекватна медицинска реакция при всякакви ситуации, 24 часа в денонощието. Идеята за него е логично продължение на цялостната философия за изграждане на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено качествено и пълно консервативно /неоперативно/ и оперативно лечение.

В навечерието на Бабинден  ВИТА Ин Витро център получи разрешително за своята дейност от Министерство на здравеопазването, а на 10.02.2011 г. беше официално открит от д-р Тихомир Савчев – Управител на Болница ВИТА и д-р Георги Вакрилов – Ръководител на ВИТА Ин Витро Център.
Преди това Болница  ВИТА  премина успешно всички процедури за определяне нивата на компетентност на нейните специалисти и ще добави към услугите, които предлага на своите пациенти, водещите в момента асистирани репродуктивни техники.

Д-р Вакрилов, който оглавява центъра, споделя: „ВИТА Ин Витро Център предлага възможност за извършване на всички необходими изследвания на едно място, а специалистите на болницата са на разположение за консултации в областта на акушерството и гинекологията, в това число и пренаталната диагностика, а също така психологията, урологията, неонатологията, педиатрията.“

За пациентите си ВИТА Ин Витро Център има специално разработени програми, които да оптимизират резултатите според конкретния случай. "За да продължим традицията, при техническото обезпечаване на центъра заложихме отново на иновативните постижения в областта. Центърът разполага с последно поколение високо специализирана апаратура, за да могат пациентите ни да се възползват от най–съвременните асистирани репродуктивни технологии" – коментира д-р Тихомир Савчев, Управител на болницата.

 

Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: +359882060433, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]