Новини

НАД 100 ДВОЙКИ СЕ ВКЛЮЧИХА В КАМПАНИЯТА НА „ВИТА ИН ВИТРО ЦЕНТЪР” - „СЛЪНЧИЦЕ И В ТВОЯ ДОМ”

19.10.2012

„Вита Ин Витро Център” подари безплатна ин витро процедура на една от двойките-участници, както и процентна отстъпка за още 2 двойки

 

 

Над 100 двойки се включиха в кампанията на „Вита Ин Витро Център” – „Слънчице и в твоя дом”. Целта на кампанията е да насърчи раждаемостта сред младите семейства в страната, както и да окаже помощ на всички двойки с репродуктивни проблеми, които искат да имат дете. Тя стартира през юни месец тази година и се осъществи с подкрепата на Сдружение „Зачатие” - първата неправителствена организация на пациентите с репродуктивни проблеми в България.

 

„Слънчице и в твоя дом” се състоеше в ежеседмично провеждане на безплатни прегледи и консултации за всички двойки с репродуктивни проблеми, като се проведе в два модула - от 15 юни до 15 юли и от 10 септември до 10 октомври.

 

Всички посетители на безплатните прегледи и консултации имаха възможност да участват в томбола за спечелването на безплатна ин витро процедура от „Вита Ин Витро Център”. По-рано днес управителят на центъра д-р Тихомир Савчев изтегли печелившата двойка (дама с инициали Л.С.) в присъствието на нотариус Мирослав Минчев. Поради големия интерес към инициативата, „Вита Ин Витро Център” реши да направи комплимент към още 2 от двойките-участници, като една от тях (дама с инициали Д.К.) спечели 30% отстъпка, а друга (дама с инициали В.Р.) – 20% отстъпка от ин витро оплождането.

 

 

 

    

Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: +359882060433, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]