Публикации

Д-р Лилия Димитрова се присъедини към екипа на „Вита Ин Витро Център”

05.04.2016
Скъпи приятели,
 
Щастливи сме да споделим, че д-р Лилия Димитрова се присъедини към екипа на нашия „Вита Ин Витро Център”.

 
Д-р Димитрова е специалист по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина с дългогодишна практика. През 1997 г. завършва Медицински Университет в гр. София с отличие „Златен Хипократ“. През 2008 г. д-р Димитрова придобива специалност по Акушерство, Гинекология и Репродуктивна медицина в СБАЛАГ “Майчин дом“-София.
 
През годините е работила като специалист по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина в Медицински Център по Репродуктивна Медицина и Оплождане Ин Витро „София“ и Специализирана Болница за Активно Лечение по Акушерство, Гинекология и Репродуктивна медицина „София“. От 2012 г. до 2016 г. д-р Димитрова бе водещия специалист във Виена Ин Витро Център в Токуда Болница София, като е реализирала 61% биохимични бременности от ембриотрансфер за 2013 г., 66% биохимични бременности за 2014 г. и 59% биохимични бременности за 2015 г.
 
Д-р Димитрова е завършила редица курсове и специализации в областта на стерилитета и асистираната репродукция и посещава редовно международни конгреси и обучения, свързани със съвременните тенденции в областта на ин витро технологиите. През 2012 г. преминава и продължителна специализация на тема „Репродуктивна ендокринология и Стерилитет“ в Ин Витро Клиника Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz (Виена, Австрия) под ръководството на проф. Щромер и проф. Обруца.
 
Прегледите при д-р Лилия Димитрова във „Вита Ин Витро Център” ще се извършват всеки делничен ден.
  Запази час онлайн
Всички публикации

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: 02 45 22 000, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах