Новини

„Вита Инвитро Център” подарява една ин витро процедура и две автоинсеминации като част от националната благотворителна кампания „Любовта е действие”

03.06.2013
Националната кампания „Любовта е действие” се осъществява съвместно от Инвитро България и няколко ин витро центъра в страната. Целта на кампанията е да направи щастливи няколко двойки с даряването на ин витро процедури и/или инсеминации. Като партньор в инициативата „Вита Инвитро Център” ще дари една инвитро процедура и 2 автоинсеминации.

Всяка кандидат-двойка може да попълни формуляр за кандидатстване, изтеглен от форума на „Вита Ин Витро Център” на инвитро.com, и да го прикачи на [email protected]. Във форума също така можете да зададете въпрос или да споделите мнение за кампанията. Срокът за подаване на документи изтича на 31 Юли. След двуседмичен период, необходим за обработване на подадените декларации, ще бъде избрана дата за теглене на томболата.

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип. Ще бъдат избрани и по три резерви в случай, че спечелилите кандидати не отговарят на поставените критерии или в случай, че се откажат.
Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: +359882060433, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]