Новини

Д-р Лилия Димитрова приема по обновен график

10.06.2020
Д-р Лилия Димитрова - акушер-гинеколог, е водещ специалист по Репродуктивна медицина към "Вита Ин Витро Център".

За да да получи забележителната си квалификация, тя е преминала през множество обучения и специализации в Белгия, Португалия, Италия, Германия, Великобритания, Австрия, Швеция, Испания, Холандия и България. Член е на  Европейската Асоциация по Човешка Репродукция и Ембриология (ESHRE), Българския Лекарски Съюз, Българската Асоциация по Стерилитет и Репродуктивно здраве (БАСРЗ) и на Българската Асоциация по Ултразвук в Акушерството и Гинекологията. Лектор е на престижни форуми в областта на репродуктивната медицина в у нас и зад граница.

Д-р Димитрова се присъединява към екипа на ВИТА Ин витро центъра още през 2016 година и през тези години работи в подкрепа на общата кауза Центърът да стане една от най-активните организации, които се грижат за двойките с репродуктивни проблеми в България. ВИТА Ин витро център има договор с Фонда за  "Асистирана репродукция", които финансира ин витро процедури при двойки със стерилитет. Благодарение на усилията на прекрасния екип от специалисти във ВИТА, на бял свят дойдоха стотици бебета в семействата на родители с проблеми в зачеването.

Във връзка с нарасналия брой пациенти на Центъра, д-р Лилия Димитрова приема по обновен график от понеделник до петък в База 2 на улица "Филип Кутев" 10.

Може да запишете час за преглед при нея на телефоните на Регистратура 02 45 22 000 и GSM: 08899 22 000, е-mail: [email protected] или през superdoc.bg.

Запази час онлайн

Очакваме Ви!



 
Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: +359882060433, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]