Новини

Първите оплодени ембриони във ВИТА ИН ВИТРО ЦЕНТЪР са вече факт

25.02.2011

Само две седмици след своето откриване, "Вита Ин Витро Център" работи на пълни обороти. Благодарение на усилията на екипа, ръководен от д-р Георги Вакрилов, първите оплодени ембриони са вече факт.

-           „ Очакваме с нетърпение и първото бебе, заченато Ин Витро във "Вита". Пациентката е под постоянен контрол и се радва на вниманието и грижите на целия екип на болницата.  Знаете как е с първите децаJ” – споделя д-р Вакрилов.

За първото бебе, заченато Ин Витро и родено в болница „Вита”, са подготвени специални изненади по програмата „Слънчо”.

"Вита Ин Витро Центърът" е създаден като първия Ин Витро център в България, част от структурата на Многопрофилна Болница, за да могат всички пациенти да разчитат на адекватна медицинска реакция при всякакви ситуации, 24 часа в денонощието. Идеята за него е логично продължение на цялостната философия за изграждане на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено качествено и пълно консервативно /неоперативно/ и оперативно лечение.

Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: 02 45 22 000, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах