Новини

Първата забременяла от кампанията „Любовта е действие” е във „Вита Ин Витро Център”

12.12.2013

Националната кампания „Любовта е действие” се осъществи съвместно от Инвитро България и няколко ин витро центъра в страната, сред които и „Вита Ин Витро Център”. Целта на кампанията бе да направи щастливи няколко двойки с даряването на ин витро процедури и/или инсеминации. Като партньор в инициативата „Вита Ин Витро Център” дари 1 ин витро процедура и 2 автоинсеминации.

 

Над 80 двойки кандидатстваха за спечелване на безплатна процедура във „Вита Ин Витро Център”. Двойките-победители бяха избрани на лотариен принцип в Шоуто на „Слави” през септември месец.

 

В допълнение на безплатните процедури от „Вита Ин Витро Център”, фирма „MLD”, с която „Вита Ин Витро Център” работи съвместно, подари и медикаментите за стимулиране на избраната дама за ин витро процедура. С помощта на д-р Николай Попов и екипът от „Вита Ин Витро Център” именно тази дама вече може да се похвали с успешно зачеване.

Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: 02 45 22 000, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах