Новини

Изтеглиха печелившите двойки от Националната благотворителна кампания „Любовта е действие” 2014

17.12.2014
Днес, 17 декември 2014 г., в предаването „На кафе” бяха изтеглени печелившите двойки от Националната благотворителна кампания „Любовта е действие”. Кампанията се осъществява за втора поредна година съвместно от информационния портал Инвитро България и 10 ин витро клиники в страната. Целта на кампанията е да направи щастливи няколко двойки с даряването на ин витро процедури, инсеминации и други услуги. Като партньор в инициативата „Вита Ин Витро Център” дарява 1 ин витро процедура и 2 автоинсеминации.

Интересът към кампанията от страна на кандидатстващите двойки тази година бе двойно по-голям. Над 180 двойки кандидатстваха за спечелване на безплатна процедура във „Вита Ин Витро Център”, като декларациите се събираха до 10 декември. Двойките-победители бяха избрани на лотариен принцип в предаването „На кафе” тази сутрин. Имената на печелившите двойки са:

1. Ин Витро процедура – М.Й.Г. и Б.Л.Д.
2. Автоинсеминация 1 – И.Д.Н. и К.Н.К.
3. Автоинсеминация 2 – Б.Н.М. и В.К.М.

В рамките на миналогодишното издание на инициативата над 80 двойки кандидатстваха за спечелване на безплатна процедура във „Вита Инвитро Център”. С помощта на д-р Даниела Велкова и екипа на Центъра двойката, която тогава спечели безплатна ин витро процедура, вече може да се похвали с дъщеричка на няколко месеца.
Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: +359882060433, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]