Новини

„Вита Ин Витро Център” подарява една ин витро процедура и две автоинсеминации като част от националната благотворителна кампания „Любовта е действие”

03.06.2013

Националната кампания „Любовта е действие” се осъществява съвместно от Инвитро България и няколко ин витро центъра в страната. Целта на кампанията е да направи щастливи няколко двойки с даряването на ин витро процедури и/или инсеминации. Като партньор в инициативата „Вита Ин Витро Център” ще дари 1 ин витро процедура и 2 автоинсеминации.

 

Всяка кандидат-двойка може да попълни формуляр за кандидатстване, изтеглен от форума на „Вита Ин Витро Център” на инвитро.com, и да го прикачи на [email protected]. Във форума също така можете да зададете въпрос или да споделите мнение за кампанията.

 

Вижте критериите за кандидатстване във „Вита Ин Витро Център” ТУК.

 

Срокът за подаване на документи изтича на 31 Юли. След двуседмичен период, необходим за обработване на подадените декларации, ще бъде избрана дата за теглене на томболата.

 

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип. Ще бъдат избрани и по три резерви в случай, че спечелилите кандидати не отговарят на поставените критерии или в случай, че се откажат.

Всички новини

Имате въпрос? Ще се радваме да Ви отговорим!

Изпрати запитване

Контакти

София 1407
ВИТА БАЗА 2 - ул. Филип Кутев №10
Телефони: 02 45 22 000, 02 45 22 141
Е-mail: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах