начало » Всички статии

"Вита Ин Витро Център" с покана за донорки на яйцеклетки

Станете донор на яйцеклетка. Подарете радостта на семейства с репродуктивни проблеми да станат родители.

Жена в менопауза роди момиченце

Заслугата е на специалистите на „Вита Ин Витро Център“

Д-р Даниела Велкова: Кога говорим за женско безплодие

За безплодие говорим, когато една млада двойка прави безуспешни опити за зачеване в продължение на поне една година. При двойка над 38 години са достатъчни само 6 месеца неуспешни опити. Безплодието може да се дължи на различни фактори както от женска, така и от мъжка страна, или комбинация от двете. Нерядко причината за безплодието остава неизвестна.

Д-р Лилия Димитрова за емоционалната подкрепа зад успеха на ин витро процедурата

Наличието на трудности със забременяването при двойката е много деликатна, лична и трудна за споделяне тема. За нас, репродуктивните специалисти, важен фактор за определянето на стерилитета, е възрастта на жената.

Д-р Николай Попов: Причини за репродуктивни проблеми и решения

Причините, които водят до репродуктивни проблеми, могат да бъдат както от страна на жената, така и от страна на мъжа. При жената най-често те са свързани с прекарани операции, възпалителни заболявания, някои генетични фактори, наличие на ендометриоза, миома на матката и др. При мъжа обикновено става въпрос за прекарани заболявания в детството (заушка), най-често възпалителни заболявания.

Д-р Лилия Димитрова се присъедини към екипа на „Вита Ин Витро Център”

Прегледите при д-р Лилия Димитрова във „Вита Ин Витро Център” ще се извършват всеки делничен ден. Можете да си запишете час на тел: 02/960 49 90, както и на директен телефон за връзка с д-р Димитрова – 0887 630 185.

Затруднения при зачеването. Мъжко безплодие

Инстинктът за размножаване и родителският инстинкт са заложени в човешката природа. Раждането на деца безусловно се приема за най-важната функция и източник на щастие в семейството. Когато забременяването и раждането протичат нормално, никой не се замисля колко многобройни са факторите, допринасящи за този процес, но има и немалко двойки, които имат проблеми със зачеването. В повече от 40% от случаите причината за това е в мъжа.

УСЛУГИ, предлагани от ВИТА ИН ВИТРО ЦЕНТЪР:

Асистирани репродуктивни техники (АРТ процедури)

Какво означва ИН ВИТРО оплождане?

Оплождане Ин Витро (на латински: in vitro = в стъкло), често наричано "в епруветка", е сливане на сперматозоид и яйцеклетка извън организма на жената. Оттук произлиза популярното название „Бебе в епруветка”.

Какво преставлява Ин Витро оплождането?

Ин витро оплождането е процедура, даваща шанс за забременяване при двойки, при които не е възможно зачеване по нормален начин и другите методи са се оказали неуспешни.

ЕТАПИ при Ин Витро оплождането

Към АРТ се пристъпва чак след като ясно са установени причините за безплодието с цел определяне на най-оптималната стратегия за лечение на всяка двойка, като индивидуалният подход е изключително важен.

дизайн и програмиране: УебДизайн