начало » за нас

"Вита Ин Витро Център" е създаден като първия Ин Витро център, част от структурата на Многопрофилна Болница. Идеята за него е логично продължение на цялостната философия за изграждане на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено качествено и пълно консервативно /неоперативно/ и оперативно лечение.

"Вита Ин Витро Център" предлага възможност за извършването на всички необходими изследвания на едно място, а специалистите на болница „Вита”  са на разположение за консултации в областта на акушерството и гинекологията, в това число и пренаталната диагностика, а също така психологията, урологията, неонатологията, педиатрията.

В своята дългогодишна практика създателите и лекарите на Болница „Вита” винаги са се ръководили от принципа, че всеки човек е уникален, че заслужава и изисква индивидуален подход. За пациентите си "Вита Ин Витро Център" има специално разработени програми, които да оптимизират резултатите според конкретния случай.

Конфиденциалността за всички, които работят за „Вита”, е част от самоуважението - затова я гарантираме напълно на своите пациенти!

За да продължим традицията, при техническото обезпечаване на "Вита Ин Витро Център" заложихме отново на иновативните постижения в областта. Центърът разполага с последно поколение високо специализирана апаратура, за да могат пациентите ни да се възползват от най–съвременните асистирани репродуктивни технологии.

За да изгрее слънце и във Вашия дом!
Запознайте се с ЕКИПА на "Вита Ин Витро Център"

 

дизайн и програмиране: УебДизайн