начало » новини » ДОКАЗАН АГ СПЕЦИАЛИСТ ОТ ГЪРЦИЯ ЩЕ ПРЕГЛ...

ДОКАЗАН АГ СПЕЦИАЛИСТ ОТ ГЪРЦИЯ ЩЕ ПРЕГЛЕЖДА ВЪВ „ВИТА ИН ВИТРО ЦЕНТЪР”
13.02.2013

Д-р Стелиос Пападопулос ще преглежда във „Вита Ин Витро Център”. Прегледите ще се осъществят на 28 февруари, от 10:00 до 14:00 ч., като част от партньорството на Центъра с клиниката на д-р Пападопулос в Атина – Genytillis. Д-р Стелиос Пападопулос ще се присъедини към екипа на „Вита Ин Витро Център” като гост-консултант и всички желаещи ще имат възможност да се срещнат с него.


 


Можете да си запишете час за консултация на 02/960 49 50 или 960 49 51. Крайната дата за записване е 25 февруари 2013 г.


 


За д-р Стелиос Пападопулос:


Д-р Пападопулос е акушер-гинеколог с диплома по „Семейно планиране и грижа за репродуктивното здраве” от Royal College of Obstetricians and Gynaecologists. Към момента той работи в Отделението по репродуктивна медицина в Liverpool Womens Hospital – най-голямото Ин Витро отделение в Националната здравна система на Великобритания с над 1300 цикъла. Там той специализира управление на безплодието и съвременните репродуктивни техники, като същевременно изготвя изследователски проект на тема „Овариален хиперстимулационен синдром”.


 


Д-р Стелиос Пападопулос е работил още в St Mary’s Hospital, Trafford General Hospital и Manchester Royal Infirmary в Манчестър, University Hospital Aintree в Ливърпул, Southmead Hospital в Бристъл, Wishaw General Hospital в Гласгоу и няколко болници в Атина.

Сподели:


дизайн и програмиране: УебДизайн